woensdag 4 maart 2015

Eerste voorjaarsstukken

De eerste voorjaarsstukken zijn een feit.Voor mezelf een vest gemaakt uit de nieuwste Ottobre,de Melange Knit. Hij zit perfect!dus er zullen er wel meer komen.
Verder een trui voor grote dochter (knip oktober) en een bomberjack voor kleine dochter(be inspired by poppy )
Voor de rest heb ik niet veel gemaakt,het zijn simpel dingen zoals deze jurk en dit jasje waar ik wel mee heb zitten klooien.Ik kwam niet uit met de mouw,maar de dames van de stoffenwinkel hier in Nunspeet hebben me het goed uit gelegd en toen viel het kwartje :-)

Het vest is van gebreide stof met een glittertje er in.De achterhals heb ik niet gedaan met ribslint zoals beschreven stond,maar ik heb er netjes een smal boordje aan gezet.


De gebloemde stof van het vest en de trui komt uit de wintercollectie en deze heb ik gekocht met 30% korting.De mouwen zijn van gewone tricot.Het bomberjackje heeft als sluiting kamsnaps en ik heb geen voering gebruikt omdat mijn dochter het al gauw warm heeft.


De jurk was in eerste instantie te groot ,deze heb ik behoorlijk in moeten nemen.Het was een goedkoop lapje van het stoffenspektakel en dat merk je direct,het is dun ,maar om dat op te lossen draag ik er een zwart onderjurkje onder.
Het jasje is van dikke punti di roma gemaakt.Dan merk je het verschil wel :-)


Het rokje wat ik er onder draag was al een tijdje geleden gemaakt,dat is een dikkere tricot met een glimmend patroontje.Een simpel model met een iets bredere boord,maar hij draagt heerlijk!


Groetjes Janneke

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Janneke, wat een leuke dingen heb je gemaakt! Het vest is erg leuk en ook het zwarte jasje met die aparte mouwinzet. Het jackje is ook een leuke stofcombinatie. Veel success! groet Lucie