zaterdag 8 november 2014

Setje

Jongste dochter was mee naar het stoffenspektakel omdat ze zelf stofjes uit wilde zoeken.Nou dat heb ik geweten! Zelf vond ik een leuk sterrenstofje waar ik wel een leuk jurkje in zag,maar nee hoor zij zag een stofje met hertjes! en het moest een jurk met een col worden en dan een riempje mam zei ze.
Eigenlijk dacht ik oh jeetje dat wordt niks,dit wordt een verschrikkelijk lelijk jurkje, en ik heb haar geprobeerd om te praten maar dit is me niet gelukt want ze zei: mam! je hebt zelf gezegd dat ik stof uit mocht zoeken en beloofd is beloofd!Nou ja toen ze me beloofde dat ze het jurkje echt ging dragen ging de deal door.

Het is een jurkje geworden van B. Inspired By Poppy editie winter 2014. Een simpel jurkje waar een losse col bij was,maar die wilde ze er aan vast hebben.Zo gezegd zo gedaan.Daarna lusjes erop gezet en van een ander tricostofje een riempje gevlochten.

Verder had ik in de kast nog een cremekleurig bontstofje liggen en daar een giletje van gemaakt dat ik het zelfde blad stond.
Toen het af was vond ik het haar heel leuk staan, en kreeg ik te horen zie je wel mam!Tja 7 jaar en weet nu al duidelijk wat ze wil en het staat ook nog...Groetjes Janneke

6 opmerkingen:

Danielle zei

Maar toch vind ik dat ze een goede smaak heeft! Het staat zo gecombineerd met hesje en riempje heel leuk en met 7 jaar mag het nog he!

Janneke van de Streek zei

Ik vind het wel knap dat ze weet wat ze wil,maar ik denk dat dit ook nog wel eens gaat botsen met mij,want als ik iets echt niet vind kunnen dat zal het niet gebeuren,en dan bedoel ik bijv. schreeuwende printen of zoiets.

Thea zei

Idd heel leuk geworden.

Ze weet wat ze wil!!

Groetjes Thea♥

Katrientje vanalles zei

ze heeft groot gelijk, mooie stofkeuze en de mama heeft het knap gemaakt.

janet zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Klaasje zei

Ik vind het juist superleuk geworden, want dit is de stijl die deze meisjes wel gaan dragen. Hier ook niks liever dan zulke jurkjes, maar gelukkig mag ik nog wel mijn eigen wil volgen, tot op zekere hoogte.
Groetjes, Klazina