donderdag 18 september 2014

Sunje

In de laatste week van mijn vakantie(half augustus) kwam ik dit leuke stofje tegen op de markt in Zwolle.
Ik moest wel de goedkeuring hebben van dochterlief want ze vind alles niet mooi meer en krijgt een eigen smaak, maar ze vond hem ook mooi.
Ze wist me precies uit te leggen welk patroon ze wilde en ik wist meteen waar ik die kon bestellen.Het is de Sunje van ki-ba-doo geworden.Ze wilde er geen capuchon op en ook de mouwstukken mocht ik weg laten,dus het is een simpele sunje geworden.Ondanks dat het een makkelijk patroon was met goede uitleg via foto,s heb ik er toch nog problemen mee gehad.Omdat ik geen cover pro heb dacht ik een leuk sierrandje te doen die er op leek,Maar het was drama! Het bobbelde aan alle kanten.dus ik heb alles weer uit gehaald (wat een werk!) en het gewoon doorgestikt en daarna weer goed glad gestreken.
Ze is er onwijs blij mee en van deze jurkjes mocht ik er meer maken zei ze.Nou dit is geen straf want ik vind hem ook leuk geworden.Het lijkt een beetje op de modemerken Br@nd en  Ninni Vi  maar dan goedkoper :-)Groetjes Janneke

5 opmerkingen:

Elise zei

Een heel leuk jurkje!

Danielle zei

Prachtig! Ook helemaal volgens mij smaak, goed dat je doorgezet hebt.

Mama C zei

Omdat FB reacties snel verdwijnen, reageer ik ook hier nog even.
Wat een leuke versie van de Sunje! Het patroon al een tijdje in huis, de door jouw gemaakte versie is hier goedgekeurd door de dames en voor de jongste van 2 lijkt hij me ook erg leuk.
Bedankt voor de inspiratie!

Klaasje zei

Hij is erg leuk zeg, en ik heb gelijk een idee wat ik met mijn tricot ga doen die klaar ligt....
Gr,Klazina

Annick @ MinnieMie zei

Ik kwam via via op jouw blog terecht en mijn oog viel meteen op deze post :-) Ik heb het Sunje patroon toevallig deze ochtend geknipt en geplakt, en deze week ga ik ermee aan de slag. Jouw versie is echt heel mooi!