donderdag 22 maart 2012

Jurk met hindernissen

Een paar blogs naar beneden staat een jurk die ik voor Elisa had gemaakt en die te groot was.Hij was van Mies en Moos.
Nu had ik hem een maat kleiner getekend en geknipt.Ik had mooie stof gekocht bij Annelot en ik wist dat deze half Februari zou komen .dus ik maar wachten en wachten en er kwam geen post.Maar eens gemaild met Annelot,en zij zei dat het wel verstuurd was,dus bleef ik nog maar eens wachten.Maar het wachten duurde wel heel lang ,dus weer eens gemaild.Annelot is er achteraan gegaan,maar waar de fout is ontstaan weten we niet(ja bij NL post),maar ze zou me een nieuwe lap toesturen.deze had ik heel snel(dus schijnbaar kan het wel bij NL post) en ik kon beginnen.
Dat ging dus gelijk al mis.Omdat de vorige zo ontzettend groot was dacht ik wel dat ik zo een maat kleiner kon knippen.Tja dan zie je de lengte en denk je oei dat word een mini jurkje.Dit heb ik opgelost door er een strook van 7 cm aan te naaien.Met daar overheen een zigzag bandje.

Toen leek het me wel leuk om er een bandje met  een strikje op te naaien.Heb ik de jurk bijna inelkaar ,zie ik dat het strikje op het achterpand zit.Dus ook maar weer opgelost ,en geen strikje.
Toen de jurk in elkaar zat vond ik hem niet mooi.Eerst getwijfeld om er een geel bandje af te halen,en toen bedacht ik me opeens dat ik vliesofix had.Dus een boompje uitgeknipt en een klein bloempje ,en deze er op gestreken,en een krulletje genaaid naar het bloempje toe.
Ik moet er wel aan wennen want ik ben jurkjes gewend met rustigere kleuren en  prints,maar toch vind ik hem wel leuk geworden.
Vanmorgen mocht ze hem aan,want ja zij vind hem natuurlijk helemaal geweldig,maar ik zag dat de hals nog behoorlijk wijd was.Dit moet de volgende keer nog veranderd worden.

7 opmerkingen:

MissFrodo zei

Supergaaf! En wat een mooi stofje is dat.

Evelief zei

Super jurkje!!! Je maakt hem zeker niet in mijn maat? hihihi! Leuk idee dat boompje er los op te zetten, maakt het precies af! Wat zal je kleine meisje mooi zijn!!! Groetjes Evelien

Heidi... zei

Het is erg mooi geworden, wel erg vervelend als er zo veel tegen zit.

Danielle zei

Wat een hindernissen zeg! Maar toch vind ik hem heel leuk geworden. Weer eens wat anders,
groetjes DAnielle

Klaasje zei

Hij is wel erg mooi en origineel geworden hoor!!!
Gr, Klazina

Cindy zei

Wat een geweldige stofjes! Super gaaf! Maar inderdaad wat een hindernissen ;) Gelukkig toch met een leuk eindresultaat!
Groetjes Cindy

Anoniem zei

Mooi jurkje!