zaterdag 10 september 2011

Setje klaar

Van de week ben ik ook ziek geweest.Elisa heeft me aan gestoken.Ik had ook totaal geen zin om achter de naaimachine te kruipen.Was er gewoon te beroerd voor.Zelfs de computer heb ik een aantal dagen niet aangehad.Als je dan weer beter bent heb je heel wat om na te lezen en te kijken,maar dat is helemaal geen ramp :-) Er zijn weer leuke dingen gemaakt op blogland!
Gistermorgen kriebelde het toch weer en heb ik het bontje voor Elisa gemaakt.In eerste instantie zou het patroon uit de Knippie gebruiken,maar ik zag bij http://emmaenmona.blogspot.com/2011/09/patroon-wintervestje-maat-4-7-jaar.html een tuturial staan van een leuk model.Dus heb ik deze gemaakt ,en hij was met een uurtje ook af.Ik heb hem zonder naad geknipt omdat hij me voor Elisa iets te ruim leek.Nu ben ik wel zo dom geweest om de schoudernaden ook zonder te knippen,terwijl mij altijd is geleerd om de ronde kanten altijd met naad te knippen. Dus die zijn iets te smal.Ik heb hem gevoerd met een stukje tricot waar de roosjurk ook van gemaakt is.
Het lintje had ik gelukkig nog,ik had nog geen puf om op pad te gaan daarvoor.
 Ik wilde de blauwe jurk wel rustig laten omdat het vestje er toch overheen komt,maar Elisa wilde graag een plaatje van Hello Kitty erop dus dan doe je dat maar.

Gelukkig was Elisa enthousiast zodat ze op de foto wilde.Ze kwam net onder de douche vandaan dus ze staat er met natte ongekamde haren op.Na drie foto,s was ze het ook wel weer zat,maar ik heb haar gelukkig een keer zover gekregen.

 Sorry,ik weet niet wat ik heb gedaan,maar ik krijg de foto,s niet goed erop.Geen idee wat ik fout doe,maar ik laat het maar zo voordat alles weg is.

Fijne dag,Janneke

11 opmerkingen:

Emma en Mona zei

Heerlijk mooi!

Klaasje zei

Wat leuk joh! Fijn dat je je iets beterder voelt. Is voor iedereen prettig he!
Ze ziet er stralend uit, ze zal wel blij zijn, met haar nieuwe kleren!
Gr, Klazina

Danielle zei

Leuk setje joh, Ik vind het doordat je dat bont hesje erop hebt gedaan het een superset geworden, Het staat je dochter erg goed.
groetjes Danielle

Ellen zei

Wat een scahtig setje. Staat erg mooi bij je dochter.
Groetjes Ellen

zigzag zei

echt een heel leuk stelletje

groetjes jennie

Collie-Collie zei

Fijn dat je je weer wat lekkerder voelt. Mooie combinatie dat marine met ivoor met stippeltjesvoering. Het setje staat haar super!! Dat bontje staat er zo snoezig bij.

Fijn weekend, Collie

Mio zei

Wat een leuk vestje is dit ook! staat haar prachtig! Bedankt voor de tip van het patroon, die kende ik nog niet. Ik vind jouw smalle schoudertjes juist heel hip! (vind die van mij te breed eigenlijk ;-) ). De little lady heeft een prachtig setje erbij! groetjes, Mio
www.walamio.blogspot.com

Anitha zei

Wat een leuk setje. Het vestje van bont erbij maakt het lekker stoer!
Groetjes Anitha

RoosMarijn zei

Heel leuk setje! Welk patroon heb je gebruikt voor het jurkje?

Mamanon zei

HOi janneke wat een geweldig setje. Wil ook graag zo'n pelsje maken. Mag ik vragen waar deze stof vandaan komt? Of heb je nog een stuk over dat ik misschien van je kan overnemen? Moet een giletje maat 98 uit kunnen voor mijn meisje.
Leuke blog, ik koekeloer weer verder!
Groetjes Mamanon

Mamanon zei

Hey leuk dat je bij nieuwe pelsje hebt bewonderd!
Ben er erg blij mee, wil nu even kijken of ik nog een klein pelsje ervoor mezelf kan uit halen. Zou toch te gek zijn. Zo moeder zo dochter!
Fijne zondag!
p.s. mooi behangetje!