maandag 21 november 2011

Watervaljurk en blazer

Voor mezelf heb ik een watervaljurk gemaakt uit knipmodespecial november2010.
Bij de hals heb ik wel 2 cm extra geknipt omdat hij een beetje wijd was.Het is een makkelijk patroon,en je kunt er ook een shirt van maken.Het stofje had ik nog van vorig jaar.Mijn man vind het wel mooi,maar wel somber.daar heeft hij ook wel gelijk in,ook omdat ik er een zwarte blazer bij heb gemaakt.De blazer komt uit knipmodespecial mei 2011,en is rondom afgewerkt met rekbaar biasband.Zelf was ik heel tevreden totdat ik hem ging strijken.Toen raakte ik het biasband met als gevolg een stukje gesmolten band.Jammer ,maar het zit in de nek dus het valt niet zo erg op.
Het zit heerlijk omdat het van joggingstof is gemaakt.Soms is het te koud om alleen de jurk aan te hebben,dan is zo,n blazer wel lekker om er overheen te dragen.

Maar nu heb ik genoeg van die sombere kleuren,dus ik ga weer voor iets vrolijks.Ik moet alleen wachten op mijn locker,die is vastgelopen toen ik de kop van de mouw wilde locken.Deze was gerimpeld en daar had de locker toch wel moeite mee om er door te komen.dus hij is nu in onderhoud.tot die tijd zit ik stofjes enzo te knippen.

Fijne dag,Janneke

5 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Weer een heel mooi setje...
dat is altijd oppassen met het persen.....
Staat je heel leuk....

Fijne dag, hartelijks Annemieke

Wilja zei

Leuke jurk en jasje heb je gemaakt! De jurk zit je perfect. En als je het saai vind, zou je het nog kunnen opleuken met een mooie riem.

groetjes Wilja

Klaasje zei

Staat je leuk hoor, en helemaal niet somber! En jammer dat het iets gesmolten is, maar als je het niet zegt, ziet ws niemand dat!
Gr, Klazina

Desirée-ScrapDees zei

vind het er toch heel erg leuk uit zien hoor, je hebt eer van je werk!

Anoniem zei

Ik vind het eerlijk gezegd: geweldig!