zaterdag 9 juli 2011

Roos 5011

Voor Elisa heb ik eenvoudige  roos 5011 gemaakt van tricot.
Ik heb hem aan een kant gewoon dichtgestikt omdat het toch rekbaar is,en aan de andere kant vastgemaakt met een gehaakt roosje.De randen heb ik afgewerkt met rekbaar biasband.Eerst had ik het witte aan de buitenkant,maar toen leek het net een nachthemd.Dus heb ik toch maar gewoon naar binnen gedaan.
Alleen wil het me niet lukken om de mouwtjes van elastiek te voorzien.Zou dit komen omdat ik al een elastisch bandje er aan heb gestikt?Heeft iemand een idee hoe ik het alsnog kan doen?


Elke keer als ik elisa op de foto wil zetten is het drama,en gaat ze gek doen.Vandaar dat ze niet vaak op de foto staat,maar deze keer heb ik haar zover gekregen,ondanks de ze gekke bekken trekt.

Verder ben ik een beetje aan het freubelen, en heb een zakdoekjeshoesje gemaakt.Leuk om te doen en erg makkelijk.Met een stukje stof van 17 bij 15 cm maak je al zo,n hoesje.Komen mijn kleine lapjes toch van pas.

Voor Marjolein wil ik voor dat we op vakantie gaan nog een jurkje(nr:8a ) maken uit de nieuwste knip,maar ik heb iets te weinig stof gekocht dus ze moet wachten tot ik meer stof heb.

Fijne dag, Janneke

Geen opmerkingen: