dinsdag 18 december 2012

Prutsen

De laatste tijd zit ik een beetje te prutsen.Elisa heeft voorlopig genoeg kleding , en de jurk van mij (de burda 7828) is te groot.dus die is even in de hoek beland.Het is de bedoeling om hem helemaal langs de naden weer af te knippen,en hem weer opnieuw in elkaar te naaien,maar deze week zal dat niet lukken.Hij zat vooral van boven te wijd, de volgende zal ik dan ook een maat kleiner nemen.
Elisa had een Hello Kitty dekbedovertrek, maar die is van polyester.Dus elke keer schoof haar dekbed naar achteren en lag ze aardig bloot,alleen een dun overtrekje..En ik vind katoen veel prettiger.Dus heb ik er een deken van gemaakt.Aan de achterkant zit fleece,en ze vind het helemaal geweldig.Ze gaat dan lekker met haar eigen dekentje hangen op de bank of in de stoel.

Verder heeft mijn vader een leuke kerstboom van hout gemaakt,en heb ik zelf de vilten figuurtjes gemaakt.
Deze heeft een leuke plek voor het raam gekregen.
Voor de rest zit ik een beetje herstel werk te doen,en wil ik nog inbetweens maken voor de achterramen.
Dus voor dit jaar zit het met kleding naaien er even op,maar in het nieuwe jaar zien jullie mij vast wel weer terug.Ik wens jullie allemaal dan ook alvast fijne kerstdagen en een goed 2013.

Groetjes Janneke

2 opmerkingen:

Mama C zei

Heerlijk zo'n eigen kleedje! En deze uitvoering van de kerstboom vind ik ook erg leuk.

Fijne dagen en tot in 2013..

Lisa Ka zei

Leuk dekentje! Heb je dit gemaakt door het katoentje met de averechte kant op de fleece te stikken en dan via een keergat te keren? Ik wil er namelijk zelf graag net zo eentje maken! ;-)