vrijdag 7 september 2012

Waar ben ik met bezig

Op dit moment kan ik niet veel doen op naai gebied.Er wordt hier gesloopt en weer opgebouwd in de badkamer en toilet.
Maar toch heb ik voor die tijd nog wat kunnen doen,maar kan het nog niet laten zien.Ik heb een stelletje voor Elisa gemaakt voor het 40jarig huwelijksjubileum van mijn schoonouders.Maar omdat mijn schoonmoeder ook soms op mijn blog kijkt laat ik het nog even niet zien.
Ik had nog een mooi klusje die ik wel kon doen.Op de markt had ik stof voor inbetweens gekocht,en nu was daar mooi tijd voor want het is niet de leukste klus,maar wel geld besparend.Ze zijn goed gelukt en ik had gehoopt dat er nog genoeg stof overbleef voor de keukenramen,maar daar kom ik net stof te kort.Ik ga nog wel kijken of er nog een lap ligt want ik zou het wel mooier vinden als daar ook iets hing.
De lappen waren 10 euro per stuk,ongeveer 4,50 meter breed en ik had maar 2 lappen nodig.Een stuk band erbij en wat haken en ik kom op ongeveer 30 euro voor inbetweens.
Het oude gordijn heb ik opgemeten en alles opgeschreven en aan de hand daarvan ben ik begonnen.
Dit is de kamer met de oude gordijnen.
En dit zijn de nieuwe.Wat een verbetering!Alles lijkt nu veel lichter en frisser.Nou ja frisser? na de verbouwing die nog 2 weken duurt zal ik het hele huis schoon moeten maken want de stof zit werkelijk overal. .Op dit moment helpt het toch niet dus ben ik maar vast de nieuwe ABC 141 aan het uitraderen .Meer kan ik ook niet doen want mijn naaikamertje staat bomvol met tegels en andere dingen .Maar we krijgen er iets moois voor terug.Ik kan niet wachten tot ik weer onder mijn eigen douche kan en niet op de fiets naar familie moet :)

Fijn weekend Janneke

1 opmerking:

Klaasje zei

Nou zeg, die nieuwe gordijnen frissen de kamer zo wle op. Wat iets nieuws niet kan doen he.
Ben erg benieuwd naar de feestkleding, snap wel dat je het niet kan laten zien.
Gr, Klazina