donderdag 27 oktober 2011

Verjaardag

Afgelopen dinsdag was het de verjaardag van Elisa.Wat heeft ze genoten!Allereerst al bij ons op bed waar ze rolschaatsen kreeg.Ze was erg verbaast want elke keer als we vroegen :Elisa wat wil je voor je verjaardag? dan zei ze ik hoef niks want ik krijg van de visite al kadootjes.Van grote zus kreeg ze een kleurboek met stiften en een poppetje.Daarna ging ze naar beneden waar ze heel verwonderd keek omdat er slingers hingen en ballonnen.Voor aan de deur heb ik een krans van ballonnen gemaakt.Ergens gezien op een blog maar weet niet neer welke.Wel heel makkelijk: je neemt een krans van stro van action (0,79 eurocent) en de heb ik met ongeveer 3a4 zakjes balonnen ook daar vandaan erop geschoten met een nietpistool.

Ze mocht haar nieuwe feestjruk aan,het vestje ging al snel uit want ze had het warm.Ben toch blij dat ik een longsleeve heb gekocht.
Deze ochtend moest ze ook naar de peuterspeelzaal waar ze getrakteerd heeft.Voor de jufs heb ik een pot van xenos gevuld met ingredienten voor koekjes gemaakt.Het recept komt van Margreeth .
sMiddags en savonds nog meer visite gehad,dus ook meer kadootjes.
We hadden een mooie taart besteld van Hello kitty,gevuld met aardbeienroom.De taart komt van MoniqueVanmorgen is ze voor het laatst naar de peuterspeelzaal,en vanmiddag mag ze op de basisschool ,,oefenen,,.
Aanstaande maandag gaat ze voor het echie.Ze vind het ozo spannend!Ze kon vanmorgen niet eten ze had buikpijn zei ze.Hier zal het heel stil in huis worden en ook echt wel weer wennen.Weer een fase afgesloten.Denken jullie nog aan de give-away? Het kan nog tot 14 november.

Groetjes Janneke

8 opmerkingen:

Iris zei

Ooh wat zal ze blij geweest zien,
en spannend naar de basisschool :D
groetjes

Anoniem zei

Nog gefeliceerd met de verjaardag. Wat een mooie rolschaatsen!

Saskia, Jan en Payal zei

acht wat een leuke verjaardag!!!
die ballonnenkrans is echt wel cool!
En de give-away daar heb ik me voor ingeschreven :o) die loopt af op ... jawel ... MIJN verjaardag lol

Crea Annemieke zei

Wat een leuke beschrijving van de verjaardag van je dochtertje.Ook van mij nog gefeliciteerd hoor!
Ik ga me nog opgeven voor je weggevertje!
Daaag Annemieke

Goud en Zilver zei

Nog van harte.
Wat een leuke dingen hebben jullie allemaal gemaakt voor de verjaardag.

Groeten Herma

Klaasje zei

Nog van harte gefelciteerd met je dochter. Weer een nieuwe fase, de basisschool!
Wat een mooie rolschaatsen en een prachtige taart!
Groetjes, Klazina

Desirée-ScrapDees zei

oh wat een heerlijk kind heb je zeg, eentje die geen kadootjes hoeft van papa en mama omdat ze al van de visite krijgt, oh heerlijk toch! En wat een leuke krans en taart had je, echt leuk. En ja het zal wel anders zijn als ze naar school gaat, maar geloof me, het went echt en de fase van lekker op school helpen is ook heel erg leuk. Maar ik begrijp het volkomen hoor, dus sterkte ermee morgen, maar gaat goed komen!
Oja en natuurlijk nog van harte hé!

Kaatje zei

wat een mooie uitnodiging maakte jij seg!!!