maandag 29 augustus 2011

vest

Het vest is af.Het patroon komt uit de nieuwste knippie,en dan de extra bijlage.
Omdat ik de mouwen zo leuk vond met dat elastiek heb ik dit patroon gemaakt.Ach het hoeft ook niet helemaal het zelfde te zijn als k**zeltje.Er mag best iets van je zelf in zitten vind ik.Wel heb er zwarte knopen op genaaid.

Het is maat 110 .Dit mocht Elisa ook wel hebben voor de breedte.
Omdat Elisa ziek is wil ik haar niet plagen door haar de kleren aan te laten trekken en perse op de foto te moeten.Die foto komt een volgende keer wel.Ze is daar te ziek voor.Ze heeft hoge koorts en keelpijn en hele rare vlekken op dr lichaam.Ze is nog nooit ziek geweest ,op een verkoudheidje na dan.Heb toch maar even een afspraak bij de dokter gemaakt.
Verder ben ik al bezig met een donkerblauw tricot stroken jurkje,met daarboven een hesje(ook uit de bijlage) van bont.En zo gaan we rustig verder met de wintercollectie.

Groetjes Janneke

6 opmerkingen:

Elise zei

Dat vest zal mooi staan bij het rokje! Beterschap voor je dochter!

Katja (@Yane) zei

Heel mooi vestje! Ik zag deze ook al in de KNippie staan...
Veel beterschap voor je meid!

Klaasje zei

Wat leuk geworden zeg! Zal vast heel mooi staan.
Al bij de dokter geweest? Beterschap met je meisje!
Gr, Klazina

janneke zei

ja flinke keelontsteking.maar waarschijnlijk de piek net gehad.heb wel een receptje voor een kuurtje meegekregen,maar ik kijk het nog heel even tot morgen aan.ze begint weer ontdeugend te worden .dat is een goed teken.

mio zei

Mooi vestje voor bij het rokje! Beterschap met je dochter en praatjes zijn meestal wel een goed teken ja! Hopelijk is ze snel weer de oude (en kan ze showen ;) )

Ellen zei

Leuk vestje, is een leuk model. Het rokje staat er vast prachtig bij. Ik hoop dat je dochter weer wat opgeknapt is.

Groetjes Ellen