donderdag 24 maart 2011

Xenodie

Wat een leuk idee is het, de Elodie en de Xenia samen in een jurk verwerkt.
Het is makkelijk te maken.Zelf heb ik hem van een bewerkte stof en met een geruite stof gemaakt.

Omdat Lies van boven behoorlijk breed gebouwd is heb ik een maat groter genomen.Er moest van de onderkant wel 6 cm af .Nu zit hij als gegoten.

Fijne dag, Janneke

dinsdag 15 maart 2011

Eindelijk af

Na veel foto,s te hebben bekeken op weblogs en foto,s die ik gemaakt had bij het stoffenspektakel,heb ik eindelijk de abc 117 af. Hij is leuk geworden en de volgde zou ik nu wel zo kunnen maken.Er was gewoon een hele onduidelijke beschrijving bij.
Maar ik ben tevreden met het resultaat ,en heb er nog een leuk broche bij gemaakt.Met een donkerblauw bolero,tje kan hij al gauw een keer aan.
De onderkant heb ik niet met een zoom afgewerkt.Ik vond hem niet heel lang dus heb hem alleen afgelockt.

Fijne dag, Janneke

donderdag 3 maart 2011

Mijn buit stoffenspektakel Zwolle

Dit is mijn buit van gisteren.
Ik heb me aardig in moeten houden, zoveel mooie lappen waren er.
Ook heb ik kunnen kijken bij de kraam waar de abc 117 van petra hangt.http://pigje.blogspot.com/ en heb advies van haar gekregen die me weer moed geeft.Dank je wel Petra!
De tweede en derde lap stof rechts zijn voor mezelf,de rest is voor lies.
Verder nog een patroon voor mezelf en een bak vol lintjes en biasband.

fijne dag, Janneke

dinsdag 1 maart 2011

Uitzicht



Dit is voor een week ons uitzicht geweest.
We hebben een heerlijk weekje gehad in Oostenrijk.Het weer was goed,de pistes waren ook goed,de kinderen hebben zich vermaakt,dus moeder ook.
Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten met een boek,of met een haaknaald.Ondertussen was de rest aan het skieen.

Bij thuis komst zag ik dat ik een liebsterblogaward heb gekregen van http://kidsdolls.blogspot.com/  Dank  je wel daarvoor!!
Ik ben alleen een grote leek wat betreft dingen invoegen enzo op de pc dus ik zou niet weten hoe ik dat moet doen.Kben al blij dat ik een tekst kan schrijven en foto,s kan maken.En ik vind dat iedereen een liebsterblogaward verdient.

Verder ben ik bezig met de abc 117 maar ik vind het nog een heel gepuzzel.
Het staat een beetje onduidelijk in de beschrijving.Maar ik wil hem af hebben voor ik wat anders ga maken,anders word het in een hoek gegooid,en vervolgens in de kliko en dat vind ik nu weer zonde van al mn werk en tijd.
Morgen ga ik met mijn schoonmoeder naar Zwolle naar het stoffenspektakel.word weer gezellig!Lekker neuzen (en kopen) tussen de mooie stoffen.Kheb nog heel wat op mijn lijstje staan wat ik wil maken ,dus inspiratie genoeg.Nu de lapjes nog,maar dat zal ook wel goed komen.

Fijne dag, Janneke